Tony Jr. !!!
"The Wedding Party"

(nieuwe twee-jaarlijkse bijdrage)

Amsterdam-Volendam omstreeks de warmste maand-2008


GEFELICITEERD!!!
Flow en Ingy. Liefs, Jack en Maz

***

Tony Jr:
The Wedding Party
U heeft het waarschijnlijk al in De Bladen gelezen: Tony jr. terug bij DJ Fanclub! En inderdaad, aangezien Undercover de wereld van de Dance heeft verruild voor de wereld van Het Levenslied, heb ik het op mij genomen deze eens zo fantastische website van de ondergang te redden. Te beginnen met een verslag van het society event van deze zomer: de bruiloft van het bekende partypaar Flow en Ingy.


Gekkenhuis in 11!
Club 11 was de setting van dit grandioze bruilofspektakel. Met in gedachte dat de minimal-shuffle veel weg heeft van de Charleston was het thema: The Roaring Twenties! Wat inhield, gevederde dames in glamourjurken vol glitter en lovertjes en heren in gangster-suits. Het was indrukwekkend dat het overgrote gedeelte van de gasten zich ook daadwerkelijk aan de dresscode had gehouden en met veel inspanning het thema eer had aangedaan. Het deurbeleid waarbij rapalje dat ongeinvinteerd en niet in stijl gekleed zich aanmeldde, resoluut werd geweigerd, zal zeker hebben meegewerkt. Zelfs voormalig party ikoon Jimmy Loo himself (founder van het altijd opzienbarende en informatieve Jimmyloo.com) schijnt de deur te zijn gewezen.
En zo hoort het!


No comment, de foto spreekt voor zich.

Namen en gezichten
Wie waren er dan wel binnen gekomen? Een gemeleerd gezelschap, zoals de Chileense kleinzoon van Pablo Escobar die vanwege de hitte vaak verkoeling zocht op het toilet en als pochet een dollarbiljet had dat steeds krommer trok. Ook aanwezig de man van Kim van Kooten waarvan de naam mij is ontschoten. Dan had je nog de vrouwelijke nazaten van de beroemde filmster/zwemster Esther Williams die een twirltje deden in de badmode van de roerige Twintiger Jaren. En uiteraard Jack Undercover (voor al uw bruiloften en partijen, ontdekker van een Jannes, een Kevin Smit en een Ronnie van Bemmel (geen Jiskefet)) en Gert van Veen (bekend van drugsvrije feestjes) die samen aandoenlijk herinneringen ophaalden aan het Amsterdamse uitgaansleven in de jaren twintig. Maar degeen die voor de meeste oproer zorgde was toch wel Tante Marie uit Spakenburg die tot in de late uurtjes de dansvloer onveilig maakte. Dat kwam zo.



Het bruispaar kon niet wachten...

Soap
Het begon met de dienstmededeling: “De bus naar Spakenburg vertrekt over 5 minuten”. Dit om de gasten van het voorprogramma naar hun respectievelijke woonplaatsen af te voeren. Echter 15 minuten later werd er omgeroepen: “Willen alle gasten uit Spakenburg NU echt de bus opzoeken”. Wat was het geval; bij het koppen tellen bleek er één passagier te ontbreken.Grote paniek uiteraard want het is tenslotte Amsterdam en daar kan je vanalles gebeuren. Dus een zoektocht georganiseerd naar de verdwenen gast. Ik ben ook de lulligste niet en ga buiten kijken of er niet toevallig eentje een luchtje is gaan scheppen en de weg is kwijtgeraakt. Komt er een beetje verlopen uitziende Duitser met Spaans accent en platenkoffer aangelopen. Ik denk die gaat vragen”Wo ist das Bahnhof?” maar het was “Wo is die Elf?” Nu heb ik sowieso al een hekel aan Duitsers en aan dj’s maar dit bleek ook nog een minimal dj te zijn. Da’s het supertrio, laat maar zeggen. Dus ik zeg:”Do is die bus die do hingeht”, wijzend op de bus naar Spakenburg. Die halve junk trapt en stapt erin en ik roep in m’n beste Spakenburgs: “jongens, tel nog eens goed want volgens mij zijn jullie compleet”. En ja hoor, het klopte opeens als een bus en vort ging de kar richting Zuiderzee.


Het consumeren van het huwelijk neemt zijn aanvang!

?
Maar wie was er nu achtergebleven? Inderdaad; Tante Marie! Ze had geen zin om terug te gaan en had zich verstopt in de 11. Toen de bus weg was stoof ze als een uit een kooi bevrijd beest de dansvloer op. Als laatste werd ze om half 7 de 11 uitgeveegd en schijnt de komende dagen in Cafe Terzijde (voor al uw bruiloften en partijen) een Amsterdamse inburgeringscursus te gaan volgen. Inmiddels heb ik de rechten van deze uitwisseling weten te slijten aan BNN die er een reality soap genaamd: “Jouw Tante, Mijn DJ” van gaat maken.Al met al is het dus ondanks de absentie van Ricardo Villalobos een gezellig knalfeest geworden waar nog jaren over zal worden nagepraat. Helaas kan ik van de aansluitende huwelijksnacht geen verslag doen want daarbij werd zelfs ik geweigerd, hoewel ik ook daar weer passende kleding voor had meegenomen.

Tony Jr.

(OVER2 JAAR WEER EEN BIJDRAGE, HOU DJ Fanclub-punt-NL in de smiezen!)

***
Nieuwe dansnacht op zondag in Paradiso,
vanaf 18 mei 2008
Vanaf 18 mei krijgt elk weekend een staartje
Nieuwe dansnacht op zondag in Paradiso
Paradiso, elke zondagnacht, kick off 18 mei 2008

Vanaf zondag 18 mei opent Paradiso ’s nachts haar deuren voor een nieuwe dansnacht, genaamd Zonde! Tijdens de kick off van Zonde! speelt het hippe electroduo Crystal Castles live en zijn alle vaste Zonde! dj’s aanwezig voor een knallende eerste editie.




Zonde! is een toegankelijke avond voor een breed publiek. De dj’s draaien hedendaagse disco met een vleugje ‘muziekterrorisme’: bekende en onbekende, nieuwe en oude nummers, flink in de mix gegooid met een dikke beat eronder. Een gelijkwaardige combinatie van nieuw en oud, vocale liedjes en instrumentale tracks. Noorse neodisco, poppy discohouse, vrouwenstemmen, ‘70s en ‘80s ondergrondse disco, Italodisco en andere gekkigheid.


Zonde! heeft twee vaste dj-teams en elke week draait er een extra dj mee. De jonge talenten Beesmunt Soundsystem en The Walk & Rogerseventytwo wisselen elkaar af en komen dus om de week knallen op Zonde!. Dj’s Lupe, Mr Wix en Sanyi draaien allen één keer in de maand op Zonde!.
In de loop van de zomer komen er meer gast-dj’s bij en zal er af en toe een live-act spelen. Bij de kick off op zondag 18 mei zijn alle dj’s aanwezig en speelt Crystal Castles live.


Zonde! is supernieuwe clubavond met trucen uit de oude doos. Zo krijgt elke gast een welkomstdrankje, wordt er flink uitgepakt met een heel nieuw decor en worden de dansblokken weer van zolder gehaald.


Beesmunt (dj-duo, draait om de week)
www.myspace.com/beesmunt
The Walk & Rogerseventytwo (dj-duo, draait om de week)
www.myspace.com/thewalkrogerseventytwo
DJ Lupe (draait 1x in de maand)
www.myspace.com/djlupe 
DJ Sanyi (draait 1x in de maand)
www.sanyi.dj
Mr Wix (draait 1x in de maand)
www.myspace.com/mrwix


ZONDE!
Kick off: zondag 18 mei 2008
Aanvang: 23.30 - 05.00 uur
Entree: 7,50 + welkomstdrankje
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Vught, telefoonnummer 020 - 626 45 21 of mail naar PetervV@paradiso.nl

***


... uitslagen en filmpjes van de GKA's op:
KLIK OP DEZE GOUDEN BANNER!

Zie: http://www.goudenkabouter.nl/ (KLIK!)



***