Het eerste DJ Fanclub prijzenfestijn:
(Op al die andere websites kun je kaartjes voor feesten etc winnen. Nu kun je bij ons ook eens een keer iets winnen. Kaartjes voor een feest? Nee, iets veel mooiers!)

"Met jou kan ik het leven aan"

OFTEWEL: HOE MAKEN WE EEN HIT?
OF NOG BETER: HOE WIN IK EEN MOOIE PRIJS?

 

"Met jou kan ik het leven aan"
"Met jou kan ik het leven aan" zou een titel kunnen zijn van een fijn liedje. Een meezinger? Een smartlap? Een dijenkletser of juist niet? Of een mooi ontroerend nummer? Ik denk het laatste! Kijk nog even naar die titel:
"Met jou kan ik het leven aan"
Mooi hè?

Wie o wie...
Maar wie moet zo'n nummer dan zingen? Een gevoelige jongen, denk ik. Laten we hem voor het gemak Jan, noemen. Nee, te gewoon. Weet je wat? We noemen hem Jannes! Dat is een stuk 'pakkender'...


Jannes: "Met jou kan ik het leven aan" (KEUZE 1)

Stilte!!! OPNAME!
Deze artiest (Jannes, bijvoorbeeld) gaat een tijdje de studio in en als de opnamen klaar zijn... ...dan moet er natuurlijk ook nog een CD hoesje komen... (Ja, die prijsvraag komt er aan!)

Kijk eens naar het vogeltje!
Fotograaf geboekt, visagiste geboekt, styliste geboekt en klaar is Kees. Afijn, Jannes naar de foto-studio en aan de slag. Vele, zeer vele foto's worden gemaakt. Dan worden die foto's ontwikkeld en volgt een zware klus.

Editen!
Editen is het uitzoeken van de mooiste foto... Dat valt niet mee, dus meestal blijver er uiteindelijk een paar foto's (stuk of 5?) over die allemaal geschikt zouden kunnen zijn. Weer later na verder overleg tussen fotograaf en grafisch ontwerper rollen er nog slechts 3 foto's uit die op de cover van het CD-tje zouden kunnen gaan sieren.


Jannes: "Met jou kan ik het leven aan" (KEUZE 2)

???
Een moeilijk proces begint nu... De grafisch ontwerper (of ontwerpster!?), gaat aan de slag. Deze maakt proefjes van de CD hoes en stuurt die naar de artiest, de fotograaf en last but not least naar de platenmaatschappij. Deze laatste beslist uiteindelijk. Zij hebben er immers 'geld in Jannes gestoken' en hebben er ervaring in wat het beste verkoopt.


Jannes: "Met jou kan ik het leven aan" (KEUZE 3)

Inspraak!
Voor deze keer wil ik jullie, jullie het publiek, vragen mee te denken, over welk hoesje volgens jullie het beste hoesje is voor de CD, "Met jou kan ik het leven aan".

Kies nummer 1, 2 of 3!
Stuur je antwoord keuze 1, 2 of 3 ondervermelding van Jannes-prijsvraag naar undercover@djfanclub.nl of schrijf je mening op ons forum of/en in ons gastenboek. (Ook leuk!) Insturen voor 4 augustes a.u.b. Prijswinnaars worden 5 augustus bekend gemaakt op deze site!

ZIJN ER PRIJZEN TE WINNEN, DAN? Jawel!

Voor de heren onder ons: WIN EEN CD VAN JANNES!
Als jou keuze de zelfde is van de uiteindelijke keuze van de platenmaatschappij, dan heb een CD gewonnen.
Welke CD?
De CD van Jannes: "Met jou kan ik het leven aan"!

Voor de dames onder ons: WIN EEN AVONDJE UIT MET JANNES!
Als jou keuze de zelfde is van de uiteindelijke keuze van de platenmaatschappij, dan heb 'een avondje uit' met Jannes gewonnen. En Jannes zal dan speciaal voor jou een mooi, ontroerend liedje zingen.
Welk liedje?
Juist: "Met jou kan ik het leven aan"!

 

Undercover (Vanuit Zuid-Frankrijk)